Obraz - Poďakovanie rodičom

Nový produkt

Krásne obrazy na stenu, ktoré si zamilujete. Obraz je tlačený na maliarske plátno a následne natiahnutý na drevený rám. Tento jednodielny obraz sa dá vyhotoviť vo viacerých rozmeroch.

Viac detailov

24,90 € s DPH

20,75 € bez DPH

Krásne a originálne poďakovanie rodičom! Tento obraz nebude iba výnimočným bytovým doplnkom, ale  bude Vašim rodičom neustále pripomínať Váš veľký deň a vašu lásku.

Obraz je tlačený vo vysokej kvalite na maliarske plátno CANVAS. Ďalej je natiahnutý na drevený rám zo smrekového dreva. Súčasťou POĎAKOVANIA RODIČOM sú aj drevené srdiečka, ktoré sú nalepené na plátno. Na drevených srdiečkach sú vygravírované slová: úprimnosť, život, dary, to, že ste , pochopenie, tradície, šťastie, rady, to, že som, podporu, ochranu, pomoc, rodinu, spomienky, lásku, vzdelanie, starostlivosť, detstvo a domov.

Do poznámky  (V 3 KROKU OBJEDNÁVKY) treba napísať:

- mená novomanželov a dátum sobáša  (napríklad Henrieta a Juraj 03.10.2020) 

- oslovenie rodičov (napríklad Milovaní rodičia, Milá mamička) 

Obraz sa dá vyrobiť v dvoch farebných prevedeniach -  a to v ružovom alebo zelenom prevedení. Pri objednávke je potrebné vybrať farbu prevedenia!!!

 

Obraz má zo zadnej strany úchyt a  je pripravený na zavesenie. V prípade , akýchkoľvek nejasností nás neváhajte kontaktovať.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)